Proficiat, u maakt een slimme keuze. Door een passiefhuis te bouwen, denkt u niet alleen aan de planeet, maar ook aan uw portemonnee. Een passiefhuis is een zeer energiezuinige en energievriendelijke woning die u op een kleine investering bij de start na, in de toekomst veel geld zal opbrengen. U zal geen hoge energiefacturen ontvangen en daarnaast profiteert u van subsidies én is uw passiefhuis fiscaal aftrekbaar.

Wij helpen u graag als volgt met de realisatie van uw passiefhuis:

  • Haalbaarheidsstudie van het ontwerp, samen met de architect.
  • Indien nodig maken we een rentabiliteitsanalyse zodat u in een zo kosten-efficiënt mogelijk gebouw kan trekken.
  • Aanvragen van de certificatie van uw gebouw na het bouwproces zodat u beroep kan doen op subsidies .

Dankzij ons deskundig advies zorgen we we ervoor dat u de meerkost van de bouw zo snel mogelijk terug verdient.

Meer weten over passiefhuis bouw

 Een passiefhuis is een zeer energiezuinig gebouw dat u tijdens alle seizoenen een hoog temperatuurcomfort biedt. Dat doen we door de warmteverliezen te beperken en strategisch gebruik te maken van passieve warmtewinsten, zoals de zon, elektrische installaties en uw lichaamstemperatuur.

Daarnaast is het een energievriendelijke woning. In een passiefhuis gebruiken we energie-efficiënte apparaten met een A+label. Ook wekken we de energie die nodig is, op uit hernieuwbare bronnen, zoals zonnepanelen en windmolens.

Slechts een kleine bijverwarming met het vermogen van een strijkijzer volstaat om uw passiefhuis in de winter te verwarmen. Maar door de zonwering doordacht te plaatsen, voorkomen we dan weer dat uw gebouw oververhit in de zomer.

Dat alles heeft als rechtstreeks gevolg dat uw energieverbruik, in vergelijking met een traditionele nieuwbouwwoning, gemiddeld 75 procent lager is. En dat zal u vanaf de eerste dag ook meteen merken in uw portemonnee. Daarnaast heeft u als bouwheer van een passiefhuis ook recht op subsidies en fiscale aftrekbaarheid. U wint dus twee maal.

Qua comfort moet u ook niet inboeten. We garanderen u een gezond binnenklimaat door een zuinig ventilatietoestel met warmteterugwinning te plaatsen dat zorgt voor de aanvoer van verse en afvoer van vuile lucht.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen